Zelf herstellend vermogen stimuleren

Te veel eisen en te weinig tijd

Leiding geven aan jezelf heeft in onze moderne tijd nogal wat uitdagingen. 24 uur per dag connected zijn, top prestaties op je werk, aandacht voor je gezin, je partner, je vrienden en voor jezelf. We zijn moe, overprikkeld, ontkoppeld. We eten slecht, zitten meer en slapen minder en lijken steeds minder tijd te besteden aan wat we echt belangrijk vinden.

Fit de dag beginnen en eindigen 

coaching RotterdamEigenaarschap over je fysieke gezondheid (Body), mentale gezondheid (Brain), leef- en werkomgeving (Biotope) en gezond gedrag (Behavior) is cruciaal om iedere dag weer topprestaties te leveren. Medewerkers die dat beheersen zijn vitaal, stralen dat uit naar hun omgeving en vervullen een voorbeeldfunctie.

Veranderen is niet moeilijk…

…als het maar leuk is. Door de inzet van technologie in combinatie met een vitality coach is het werken aan vitaliteit leuk, persoonlijk en makkelijk. Praktische tips en trucs zijn de basis om nieuwe dagelijkse routines te ontwikkelen die direct impact op de werk- en privésituatie hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *