Als je je doelen niet hebt opgeschreven en ze elke dag leest is het omdat je die dan nog niet hebt? of is het omdat ze op dit moment geen prioriteit hebben?

Het is halverwege het jaar, wat doe je momenteel om de kwaliteit van je leven te verbeteren? Mijn persoonlijke doelen: financiële vrijheid, zelfstandig ondernemerschap, anderen inspireren, meer aan goede doelen bijdragen, regelmatig sporten, meer tijd in de natuur doorbrengen, dagelijks mediteren, consistente dankbaarheid, mezelf wekelijks informeren over nieuwe ( coaching ) onderwerpen, elke maand meer/nieuwe inkomstenstromen creëren.

Transformatie

Als je je doelen niet hebt opgeschreven en ze elke dag leest is het omdat je die dan nog niet hebt? of is het omdat ze op dit moment geen prioriteit hebben? Zo niet, maak er dan een prioriteit van. Maak van je geluk een prioriteit! Maak van jouw persoonlijke groei een prioriteit. Alleen omdat het jaar halverwege is, wil nog niet zeggen dat het te laat is. Re – center! Richt je opnieuw & richt je op iets buitengewoons! de weg naar blijvend geluk is door je dagelijkse gedrag te disciplineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *