LIFE COACHING

Als life coach help ik je om je volle potentie aan te boren, richting te vinden en je doelen te bereiken. Je bent geboren met unieke talenten, verlangens en motivatie. Mijn coaching is erop gericht om die unieke kwaliteiten in lijn te brengen met je doelen. Je krijgt een sterk gevoel van betekenis en richting in je dagelijkse leven. Met bewezen technieken help ik je je ware zelf en datgene wat je echt wilt te ontdekken om het leven waar je van droomt te leiden.

 

Hoe helpt een life coach je?

 • Biedt ondersteuning bij het inventariseren van je levensdoelen
 • Helpt actieplannen te ontwikkelen om je nieuwe missie te verwezenlijken
 • Biedt de reflectie om relaties te verbeteren
 • Werkt met je aan een werk-privé balans
 • Helpt je dealen met stressvolle situaties
 • Stelt besluitvormingsstrategieën voor wanneer je geconfronteerd wordt met moeilijke keuzes
 • Helpt je prioriteren en uitstelgedrag aan te pakken
 • Helpt je tijdens uitdagende situaties waarbij risico’s worden genomen of uitdagingen worden aangegaan
 • Identificeert je sterke punten en moedigt je aan om je talent te maximaliseren
 • Identificeert je stressbronnen en helpt ze aanpakken
 • Laat je zien hoe je de controle over je leven kunt terugkrijgen

Mijn coaching is gebaseerd op een partnerschap. Ik kan dit niet doen zonder jouw commitment en jij gebruikt daarbij mijn begeleiding om de koers te blijven volgen. Onze relatie creëert de ondersteuning die je nodig hebt om je op dat ene doel te concentreren: het verbeteren van de kwaliteit van je leven.

In de coaching word je je bewust van onbewuste gedachten en patronen. Je krijgt inzicht in wat je belemmert én stimuleert. Je leert nieuwe kanten van jezelf kennen en krijgt een breder perspectief op je mogelijkheden. Dat maakt dat je in beweging komt en de juiste stappen gaat zetten. De coaching is geen therapie. We gaan niet onnodig diep graven in het verleden. Alles wat zich afspeelt tijdens de begeleiding wordt gebruikt om opheldering te krijgen over jouw coachvraag. Het is een kort, intensief én inspirerend proces dat zorgt dat je snel tot resultaten komt.

 

Thema’s die ik vaak tegenkom:

Balans werk-privé, zelfvertrouwen, geluk, omgaan met stress, afrekenen met onzekerheid en somberheid, communicatie verbeteren, jezelf beter begrijpen, het maximale uit je leven halen, heldere keuzes over geld en carrière, vruchtbare relaties, in je kracht leren komen, tevredenheid, effectiviteit, genieten van het moment, acceptatie, authenticiteit, liefde, energie en rust.

 

Investeer in jezelf, je hebt er de rest van je leven plezier van!

In volgende filmpje verteld Steve Jobs – hoe belangrijk het is om te weten wat je het liefste doet. Hij maakte zijn eigen keuzes en vertrouwde daarbij op zijn intuïtie.

Boektips

De Vlaamse psychiater-psychotherapeut De Wachter schreef een kritisch en filosofisch getint betoog over de vele facetten van de huidige maatschappij. Hij probeert een diepere laag aan te boren voorbij consumptief gedrag, oppervlakkigheid en egocentriciteit. Zijn zienswijzen liegen er niet om, hij ontleedt tot op de bodem. Luchtig gebracht en met humor.

coaching-rotterdan

Het boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap behoeft nauwelijks nog introductie. Het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen. Covey heeft met zijn boek een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijk leven, diensten en organisaties kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben het leven en werken van velen ingrijpend veranderd. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds opnieuw jonge generaties aan te spreken.

Neem contact met mij op!

Heb je opmerking, vragen, of wil je je aanmelden voor een intake gesprek met mij? Neem dan contact met mij op, ik reageer altijd binnen 24 uur!