Life coaching

Lifecoaching in mijn praktijk focust zich op het verbinden van je diepste kern met je dagelijks leven op een praktische manier. Mijn visie en ervaring (in mijn eigen leven en dat van cliënten) is dat in die persoonlijke verbinding tussen je binnen- en buitenkant jouw levensgeluk en authentieke weg ligt. Het geeft een integratie op alle niveaus van wie je bent en een duidelijke vreugdevolle koers in je leven.

Het geluk en de energie die het mij geeft wanneer ik naar mijn intuïtie en echte hartsverlangens luister en handel, maakt me heel enthousiast en bevlogen om dit aan anderen door te geven. Mijn visie en diep vertrouwen is dat iedereen dit kan, dat eenvoudige, praktische en inspirerende tools hier enorm bij helpen en dat het vreugdevol, inspirerend en voedend is om dit samen met anderen te doen.

Life coaching: waarheen? waarvoor? 

Balans werk-privé, zelfvertrouwen, geluk, omgaan met stress, pessimisme en somberheid, communicatie verbeteren, jezelf beter begrijpen, het maximale uit je leven halen, heldere keuzes over geld en carrière, vruchtbare relaties, in je kracht leren komen, tevredenheid, effectiviteit, genieten van het moment, acceptatie, authenticiteit, liefde, energie en rust.

Misschien vraag je je af:

Is dit wat ik echt wil in m’n leven’? Je hebt eigenlijk alles wat je nodig hebt maar er ontbreekt iets. Misschien dacht je, als ik m’n studie af heb, als ik die baan heb, als de kinderen groter zijn, als ik voldoende geld verdien, dan zal alles kloppen. Maar dat moment glipt weg. We zijn vaak te veel gefocust op ‘wat’ we in het leven willen hebben zonder dat we weten ‘waarom’ we het willen. Energie glipt dan weg. Het contact met je werkelijke motieven, waarden, identiteit en dieper liggende overtuigingen ontbreekt.

Ik help je dat contact te herstellen.

Door een combinatie van vragen, oefeningen en huiswerk beloof ik je dat we datgene wat onbewust al aanwezig is, steeds bewuster maken. Kwartjes vallen. Puzzelstukjes laten samen een helder beeld zien.
Staande in je nieuw hervonden realiteit weet je: ‘dit ben ik, hier sta ik voor, dit is waar ik energie van krijg’.

Dan is het tijd om te kijken welke doelen daarbij horen en hoe je dat gaat aanpakken.

Doen wat je leuk vindt

Hoe is het om de sleutel te zijn waarmee je eigen vrijheid creëert ? Dan heb je: meer keuze, meer mogelijkheden, meer plezier en meer vrijheid.

In volgende filmpje verteld Steve Jobs – hoe belangrijk het is om te weten wat je het liefste doet. Hij maakte zijn eigen keuzes en vertrouwde daarbij op zijn intuïtie. 

 Don’t waste your time living someone else’s life.

Het boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap behoeft nauwelijks nog introductie. Het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen. Covey heeft met zijn boek een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijk leven, diensten en organisaties kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben het leven en werken van velen ingrijpend veranderd. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds opnieuw jonge generaties aan te spreken.