Over mij

Hi! Ik ben Florentina. Gecertificeerd Life-, Vitaliteitscoach, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering van mensen. Na 15+ jaar ervaring in het bedrijfsleven ben ik mijn hart gevolgd en als ondernemer gestart.  Hiervoor werkte ik als account manager bij ING, NN en ABN AMRO.

coach_Rotterdam

Tegenwoordig ben ik bevlogen over alles wat met bewust leven en goed voor jezelf zorgen te maken heeft en maak ik keuzes vanuit mijn hart. Ik begrijp hoe het is om te weten dat er iets niet goed gaat maar je weet zelf niet goed hoe je daar weer uitkomt. Ik begrijp hoe belangrijk het is om iemand te hebben die niet alleen maar naar je luistert maar ook kijkt naar je onbewuste overtuigingen die jij met je meedraagt. Iemand die je steunt en je laat in zien dat je er mag zijn, dat je al veel kwaliteiten hebt maar je leven weer even op het juiste spoor gezet moet worden. In je denken, in je handelen.

Ik combineer mijn achtergrond en ervaring om jou te inspireren om zelfbewuster en liefdevoller in het leven te staan.
Dat doe ik o.a. door Vitaliteitscoaching en Life coaching voor vrouwen, zowel zakelijk als privé.

Daarnaast vind ik heel belangrijk om voortdurend te blijven leren. Deze doorlopende educatie en existentiële vragen over mijn eigen leven en levenskracht hebben mij gevormd tot de coach die ik nu ben. Stevig met de benen op de grond en verbonden met dat wat nou juist niet tastbaar is.

Heb jij:

  • Last van stress?
  • Wil jij van binnenuit gaan stralen, met meer voldoening in het leven staan en weer gaan leven in plaats van geleefd worden?
  • En ben je op zoek naar een enthousiaste, betrokken en ervaren coach die jou begrijpt en op een unieke manier begeleidt?
  • Of wil jij meer bewustwording creëren zodat je meer rust, productiviteit en plezier in je leven kan ervaren?

Ik kan je helpen. Neem vrijblijvend contact met me op!

Life coaching Rotterdam