OVER MIJ

Hi. Ik ben Florentina.

Gecertificeerd Lifecoach, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering van mensen. Na 15+ jaar ervaring in het bedrijfsleven ben ik mijn hart gevolgd en als ondernemer gestart.

Tegenwoordig ben ik bevlogen over alles wat met bewust leven en goed voor jezelf zorgen te maken heeft en maak ik keuzes vanuit mijn hart.

Ik begrijp hoe het is om te weten dat er iets niet goed gaat maar je weet zelf niet goed hoe je daar weer uitkomt. Ik begrijp hoe belangrijk het is om iemand te hebben die niet alleen maar naar je luistert maar ook kijkt naar je onbewuste overtuigingen die jij met je meedraagt. Iemand die je steunt en je laat in zien dat je er mag zijn, dat je al veel kwaliteiten hebt maar je leven weer even op het juiste spoor gezet moet worden. In je denken, in je handelen.

Ik combineer mijn achtergrond en ervaring om jou te inspireren om zelfbewuster en liefdevoller in het leven te staan. Daarnaast vind ik heel belangrijk om voortdurend te blijven leren. Deze doorlopende educatie en existentiële vragen over mijn eigen leven en levenskracht hebben mij gevormd tot de coach die ik nu ben. Stevig met de benen op de grond en verbonden met dat wat nou juist niet tastbaar is.

Sinds december 2021 werk ik in vast dienstverband en neem ik geen cliënten meer aan. Zoek je een goede life-, loopbaancoach in Rotterdam dan kan ik je Robert Baars: baarscoaching.nl aanbevelen.

Persoonlijk leiderschap gaat het over jezelf leren kennen en grip hebben op jezelf, je werk, je omgeving en je leven.

Persoonlijk leiderschap coaching is een individueel traject voor iedereen die grip wil op zijn/haar leven en werk. Na de coaching ben je assertiever, authentieker en daadkrachtiger. Je kunt meer ontspannen omgaan met je omgeving, de werkdruk en stress.

Ik geloof in de kracht van ontwikkeling. En in heldere, authentieke communicatie. Ik voel scherp aan wat er nodig is om een veilige sfeer te scheppen, waarin ieder mens tot zijn recht komt. En als het ware ‘thuis komt bij zichzelf’. Om passende keuzes te maken en zijn doelen te realiseren.

.

Neem contact met mij op!

Heb je opmerking, vragen, of wil je je aanmelden voor een intake gesprek met mij? Neem dan contact met mij op, ik reageer altijd binnen 24 uur!