OVER MIJ

coach_Rotterdam

Ik ben niet mainstream en mijn coaching ook niet.

In een wereld die uniformiteit stimuleert, eer ik mijn intuïtie en vertrouw ik op mijn originaliteit. Ik hou van mijn werk omdat ik geloof dat iedereen hetzelfde vermogen bezit om boven middelmatigheid uit te stijgen.

Mijn coaching is gericht op hoe meiden van alle leeftijden hun leven, carrière en doelen kunnen verbeteren door een omslag teweeg te brengen in de manier waarop ze naar zichzelf kijken. Ik creëer blijvende verandering voor harde werkers, dromers, studenten, creatieven en risiconemers die op zoek zijn naar meer leiderschap over hun leven en die daarbij wel een boost in hun zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Ik help diegenen die bereid zijn een sprong in het diepe te wagen om hun angsten te overwinnen en persoonlijke en professionele doorbraken te realiseren.

Als het eenvoudig klinkt, dan komt dat vooral omdat ik zelf vele jaren op mijn eigen weg naar autonomie en persoonlijk leiderschap heb doorgebracht. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om je houding om te turnen. Ik gebruik mijn ervaring in het leven en pas de lessen toe die ik heb geleerd om mijn klanten te coachen en te motiveren. Ik haal inspiratie uit overwinningen, teleurstellingen, tegenslagen en prestaties. Ik weet hoe het voelt om de stukken weer aan elkaar te lijmen na een confronterende strijd met de harde kanten van het leven.

 

Mijn weg naar coaching begon met tegenslag.

Met mijn leven perfect op orde was ik allesbehalve voorbereid op de plotselinge dood van mijn levenspartner die pas 35 was. Wat een opwindende tijd in mijn leven had moeten zijn, veranderde in een klim van bijna 5 jaar om mijn leven weer op orde te krijgen. De bedrijven die we samen begonnen waren lieten me alleen achter met grote schulden. Mijn hoop op het perfecte gezin en succesvol ondernemerschap was verdwenen.

Ik ben jarenlang overmand geweest door verdriet en ik voelde me verslagen door het gebrek aan vooruitgang. Mijn lichaam kreeg een fysieke klap door de hoge stress. Ik kwam op een gegeven moment nauwelijks nog de deur uit. Jaren van teleurstelling, het gevoel dat ik geen controle had over mijn eigen leven deed me uiteindelijk op mijn diepste punt belanden. En dat is het punt waar de omslag komt.

Ik besloot dat ik het vuur dat diep in mij smeulde weer zou laten branden en de obstakels die ik daarbij tegenkwam koste wat kost zou overwinnen.

Ik weigerde op te geven omdat dat fundamenteel tegen mijn persoonlijkheid is. Ik ben in mijn hart een pitbull. Ik laat mij niet vertellen wat ik moet doen en ik accepteer geen nee als antwoord.

Ik voelde me klaar om de wereld aan te gaan en gebruikte mijn creativiteit om tot mijn eerste doorbraken te komen. Ik was klaar om aan de volgende fase van mijn leven te beginnen; een veerkrachtigere fase. Ik gebruikte alle middelen voor zelfontwikkeling die ik kon vinden om mijn geloof in mijn eigen lot om te turnen en begon na te denken over hoe ik mijn verhaal kon gebruiken als een voorbeeld voor andere vrouwen.

Leren hoe je je zelfverzekerder en comfortabeler in je eigen lichaam kunt voelen, vereist een coach of sparringpartner die in dezelfde schoenen heeft gelopen. Die heb ik gevonden in mijn huidige vriend.

 

COACH IN ROTTERDAM

Nadat ik de weg naar deze meer betekenisvolle en persoonlijke carrière had gevonden en met een onwrikbaar positieve houding in het leven ging staan, heb ik me vervolgens gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering van mensen.

Ik raakte gefascineerd door de kloof die er vaak zit tussen het leven dat een cliënt voor zichzelf voor ogen heeft, en waar die persoon zich bevindt in het proces van het realiseren van dat leven. Ik wil mijn klanten helpen ontdekken waar ze van ‘aan gaan’ en hoe ze negatieve gevoelens kunnen overwinnen om een ​​zelfverzekerder persoon te worden.

Ik combineer mijn achtergrond en ervaring om jou te inspireren om zelfbewuster en liefdevoller in het leven te staan. Daarnaast vind ik heel belangrijk om voortdurend te blijven leren. Deze doorlopende educatie en existentiële vragen over mijn eigen leven en levenskracht hebben mij gevormd tot de coach die ik nu ben. Stevig met de benen op de grond en verbonden met dat wat nou juist niet tastbaar is.

Neem contact met mij op!

Heb je opmerking, vragen, of wil je je aanmelden voor een intake gesprek met mij? Neem dan contact met mij op, ik reageer altijd binnen 24 uur!