Over mij

Mijn naam is Florentina. Als coach ben ik gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering van mensen.

Het is mijn levenslange nieuwsgierigheid en onderzoekende houding geweest om achter te komen waarom mensen zeggen wat ze zeggen en doen wat ze doen…omdat het zo onlogisch voorkwam. Van sinds ik me kan herinneren zocht ik naar helderheid over menselijk gedrag en denken. Ik zocht naar praktische tools die de verandering naar emotionele vrijheid konden verschaffen en ik vond dat. Met veel passie en liefde breng ik al deze inzichten in gestructureerde, praktisch toepasbare en begrijpelijke coachingstrajecten. Het is mijn missie mensen helpen vervulling te krijgen door ze in contact te brengen met hun essentie.

Ik vind heel belangrijk om voortdurend te blijven leren. Deze doorlopende educatie en existentiële vragen over mijn eigen leven en levenskracht hebben mij gevormd tot de coach die ik nu ben. Stevig met de benen op de grond en verbonden met dat wat nou juist niet tastbaar is.