PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

AFREKENEN MET ONZEKERHEID

Persoonlijk Leiderschap betekent dat jij gaat leren om leiding te nemen over jouw belevingswereld. In eerste instantie verborgen voor anderen, het zit immers van binnen, maar volledig werkelijkheid voor jezelf. Jij bent immers degene die jouw eigen gedachten en gevoelens ervaart. Voor jou is het dus volkomen echt.

Leiderschap over je leven is het natuurlijke en logische gevolg van leiderschap over jezelf. Ik combineer mijn achtergrond en ervaring om jou te inspireren om zelfbewuster en liefdevoller in het leven te staan. Je zult je ‘achteruitkijkspiegel’ moeten kwijtraken als je vooruit wilt met meer zelfvertrouwen, passie en inspiratie. Onze coach/coachee relatie zal je helpen in een krachtige flow te komen die je nodig hebt om je goed te voelen over jezelf, zowel privé als zakelijk.

Mijn intensieve programma is ontworpen om je te helpen de gewenste resultaten te bereiken door je uit te rusten met de juiste hulpmiddelen voor succes. Net zoals een personal trainer zijn klanten helpt om tijdens harde trainingssessies door te blijven gaan, zal ik ook jou uitdagen en verantwoordelijk houden gedurende de tijd dat we samenwerken.

Ik geloof dat iedereen het vermogen in zich heeft om positieve en duurzame verandering in zijn leven te manifesteren en ik vind het een voorrecht om met mannen en vrouwen te werken om hun eigen authentieke stem te ontdekken.

Ervaring van Florentina

Voorafgaand aan coaching, werkte Florentina ruim 15 jaar in het bedrijfsleven waar ze schrok van de hoeveelheid mensen die hun leven als een vorm van geaccepteerd lijden waren gaan zien. Die niet zouden aarzelen om alles opnieuw te doen als ze een risicoloze kans zouden krijgen. Toch wisten deze mensen vaak vooral wat ze niet meer wilden. Dat kan toch anders dacht ze. Ze begon haar eigen privépraktijk die gespecialiseerd was in mentaliteitsverandering en kreeg een passie voor methoden waarmee je de krachten in een persoon ontgrendeld. Ze gebruikt deze strategieën bij haar klanten om hen te helpen bij het ontmantelen van beperkende overtuigingen over zichzelf en om de kwaliteit van leven te creëren die ze wensen. Ze heeft haar klanten hun stoutste dromen zien overtreffen. Het combineren van haar persoonlijke en professionele levenservaring, scherpe intuïtie en speels gevoel voor humor is het kenmerk van haar succes en de basis die haar in staat stelt klanten te begeleiden naar een vervullend leven.

Methodieken

Ik werk o.a. met beproefde methoden en modellen als Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de logische Niveaus van Robert Dilts, de IJsberg van Mc. Clelland, kernkwadranten van Daniel Ofman, Assertieve Communicatie, The Golden Circle en Rationeel-Emotieve Technieken (RET)

 

Neem contact met mij op!

Heb je opmerking, vragen, of wil je je aanmelden voor een intake gesprek met mij? Neem dan contact met mij op, ik reageer altijd binnen 24 uur!