Wat gaan we doen?

In mijn coaching sta jij centraal. In de eerste paar gesprekken kijken we met elkaar wat jij met de coaching wilt bereiken. En maken we een plan van aanpak. De sessies bestaan uit gesprek en praktische, intuïtieve en inspirerende oefeningen en tools afgestemd op jouw proces.

Coachingsgesprekken geven jou de ruimte om in een veilige, compassievolle, stimulerende setting in vrijheid te onderzoeken wie jij bent, wat je nodig hebt en wat jij echt wilt. Zodat je vervolgens zelf, met hulp van mijn expertise en steun, de gewenste veranderingen in je leven kunt brengen.

Helderheid, vertrouwen en moed om jezelf te zijn en je eigen weg te gaan

coach RotterdamHet is tijd om de directe verbinding te ontdekken die bestaat tussen gevoelens, gedachten & acties; en hoe het beoefenen van enkele eenvoudige technieken je kan leiden tot een dramatische verandering in de manier waarop je naar jezelf, andere mensen & de wereld in het algemeen kijkt.

Welke coaching is voor mij?

Op deze site heb ik het over lifecoaching, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteitscoaching . Het geeft een idee van de thematiek die ik vaak tegenkom maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen set aan uitdagingen, vragen, problemen en wensen.  Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Ik probeer je niet in een bestaand stappenplannetje of aanpak te persen. Als we elkaar voor het eerst ontmoeten kijken we samen hoe we e.e.a. het beste aan zouden kunnen pakken. Je hoeft dus vooraf geen keuze te maken voor een bepaald type coaching.

Wat kan je verwachten?

  •  Je stelt doelen die jou motiveren. Mijn coaching helpt je bij het helder krijgen, formuleren en uitstippelen van jouw doelen. Aansluitend bij jouw persoonlijke waarde.
  • Je stelt prioriteiten en maakt echte keuzes. Mijn coaching reikt je inzichten en tools aan om prioriteiten te stellen & keuzes te maken. Om zo zakelijk en privé succesvoller te zijn. 

  •  Je hebt focus & balans. Als spiegel, klankbord en vertrouwenspersoon in één, help ik je gericht actie te ondernemen om te komen bij wat je wilt oogsten. 

Verder Lezen: