WAT GAAN WE DOEN?

Ik zie het als prioriteit om mijn cliënten te ondersteunen bij het ontwikkelen van een bloeiende, evenwichtige levensstijl waarin ze hun eigen stem terug vinden. Je bent hier met een ultiem doel. Het leven, de carrière, de relatie en de vitaliteit waarvan je droomt, is haalbaar.

Ik help je tijdens je reis waarop we eerst inzicht moeten krijgen in de verborgen agenda achter je huidige gedachten, gevoelens en gedrag zodat we twijfel over jezelf kunnen doorbreken en nieuwe motivatie vinden.

 

Resultaten behalen

We zijn teamgenoten op deze reis. Ik ben medeverantwoordelijk voor jouw resultaten en ik breng oefeningen, ervaring en kennis mee om je te helpen je ultieme doelen te bereiken. Als gecertificeerde coach zit ik vol ideeën en strategieën om uit te kiezen die het beste passen bij jouw persoonlijkheid.

We stellen realistische doelen en identificeren schadelijk gedrag dat je groei in de weg staat. We zullen negatieve patronen doorbreken en gedrag oefenen waarvan is bewezen dat het resultaten oplevert.

 

Wat houd je tegen?

Het bereiken van het persoonlijke en professionele leven dat je wenst, begint met het definiëren van wat je wilt en je eraan te committeren dat doel te bereiken. Ik zal met je samenwerken om de obstakels waar je voor staat te identificeren en een realistisch plan te maken waar je enthousiast over zult zijn.

 

Vertrouwen ontwikkelen

Zie mij als de trainer aan de zijlijn van een wedstrijd. Ik heb de plannen, maar je moet ze uitvoeren. En het maakt niet uit op welk niveau je speelt. Als je succesvol wilt zijn in je werk en het leven wilt leiden waar je van houdt heb je een coach nodig. Iemand die de expertise, ondersteuning en aanmoediging bied die je nodig hebt, om je doelen naar een hoger niveau te tillen.

Mijn coaching is gebaseerd op een partnerschap. Ik kan dit niet doen zonder jouw commitment en jij gebruikt daarbij mijn begeleiding om de koers te blijven volgen. Onze relatie creëert de ondersteuning die je nodig hebt om je op dat ene doel te concentreren: het verbeteren van de kwaliteit van je leven. Dat is life coaching.

We werken op verschillende niveau’s

energie-vitaliteitscoach

Waarom doe je wat je doet? Zingeving, identiteit en overtuigingen:

 • Dieper inzicht krijgen in het huidige en gewenste gedrag.
 • Vergroten van begrip omtrent de werking van patronen in je gedrag.
 • Welke (onbewuste) overtuigingen staan gewenst gedrag in de weg.
 • Hoe ervaar je je identiteit in relatie tot de rollen die je speelt in je leven. Wat zijn de belangrijkste waarden en overtuigingen waar je je gedrag op wil gaan inrichten.

 

Hoe ga je dit aanpakken? Vaardigheiden en gedraag:

 • Inzicht in kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen.
 • We kijken hier wat nog nodig is om te ontwikkelen.

 

Wat is het effect op jezelf en de omgeving? Context en keuzes:

 • Wat gaat het resultaat zijn van je gedrag en acties?
 • Welke doelen streef je na op dagelijkse basis?
 • Welke dingen heb je nodig om in je kracht te blijven?
 • Wat kun je zelf doen en wat verwacht je van anderen?
 • Doel: duidelijke acties definiëren.

 

Wat je kunt verwachten van mij als coach

Mijn intensieve programma is ontworpen om je te helpen de gewenste resultaten te bereiken door je uit te rusten met de juiste hulpmiddelen voor succes. Net zoals een personal trainer zijn klanten helpt om tijdens harde trainingssessies door te blijven gaan, zal ik ook jou als coach uitdagen en verantwoordelijk houden gedurende de tijd dat we samenwerken.

Ik geloof dat iedereen het vermogen in zich heeft om positieve en duurzame verandering in zijn leven te manifesteren en ik vind het een voorrecht om met vrouwen te werken om hun eigen authentieke stem te ontdekken.

Wat houd je tegen? Het bereiken van het persoonlijke en professionele leven dat je wenst, begint met het definiëren van wat je wilt en je eraan te committeren dat doel te bereiken. Ik zal met je samenwerken om de obstakels waar je voor staat te identificeren en een realistisch plan te maken waar je enthousiast over zult zijn.

Neem contact met mij op!

Heb je opmerking, vragen, of wil je je aanmelden voor een intake gesprek met mij? Neem dan contact met mij op, ik reageer altijd binnen 24 uur!