Wat gaan we doen?

Ik help je om je op een frisse, authentieke manier te laten formuleren wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kan bereiken.

Het zicht op wie je bent en wat je werkelijk wilt blijkt vaak versluierd. Gedachten en gedrag kunnen, zonder dat je er erg in hebt, uit bedenkelijke bron voort komen. Door ervaringen uit het verleden of geërfde overtuigingen handel je niet altijd in het NU op de manier die het meest wenselijk voor je is. Door met mij op je gedrag en gedachten te reflecteren, neemt je effectiviteit toe. 

Dat doe ik door je gerichte vragen te stellen en je soms te confronteren. Ik houd je eigenlijk een spiegel voor. Je kan rekenen op een hernieuwd zicht op je werkelijke gedrag, emoties en gedachten. Als het nodig is doen we specifieke oefeningen of geef ik je huiswerk mee. Je krijgt krachtige instrumenten in handen om je gewenste resultaten te bereiken.

Het is tijd om de directe verbinding te ontdekken die bestaat tussen gevoelens, gedachten & acties; en hoe het beoefenen van enkele eenvoudige technieken je kan leiden tot een dramatische verandering in de manier waarop je naar jezelf, andere mensen & de wereld in het algemeen kijkt.

Welke coaching is voor mij?

Op deze site heb ik over  life -, personal  en vitaliteitscoaching. Het geeft een idee van de thematiek die ik vaak tegenkom maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen set aan uitdagingen, vragen, problemen en wensen. Je hoeft dus geen keuze te maken als je met mij in zee gaat. Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Ik probeer je niet in een bestaand stappenplannetje of aanpak te persen. Als we elkaar voor het eerst ontmoeten kijken we samen hoe we e.e.a. het beste aan zouden kunnen pakken. Je hoeft dus vooraf geen keuze te maken voor een bepaald type coaching.

Wat kan je verwachten?

1. Je stelt doelen die jou motiveren.

Mijn coaching help je bij het helder krijgen, formuleren en uitstippelen van jouw doelen. Aansluitend bij jouw persoonlijke waarden.

2. Je stelt prioriteiten en maakt echte keuzes.

Mijn coaching reikt je inzichten en tools aan om prioriteiten te stellen & keuzes te maken. Om zo zakelijk en privé succesvoller te zijn.

3. Je hebt focus & balans.

Als spiegel, klankbord en vertrouwenspersoon in één, help ik je gericht actie te ondernemen om te komen bij wat je wilt oogsten.

Focus uitsluitend nog op zaken die belangrijk zijn voor jou:

  • Stop met halfzachte keuzes maken
  •  Volg een duidelijke strategie
  •  Neem afscheid van activiteiten die niet bij je passen of waar je niet goed in bent
  • Organiseer je leven/bedrijf zo slim dat je én succesvol blijft én oprecht gelukkig bent.

Als je vandaag actie onderneemt en voortaan bewuste keuzes maakt die bij jou passen dan is het resultaat ook helder:

  •  meer plezier
  •  meer tijd
  •  meer geld
  •  meer liefde
  • meer vrijheid

Verder Lezen:

Of bel of mail me voor vragen of een gratis kennismakingsgesprek. Mijn mail adres is: info@florentinaflowcoaching.nl . Mijn telefoonnummer is: 06-14189204.