Wat gaan we doen?

Weten waar je staat is weten waar je kracht en verbeterpunten liggen.

In het eerste gesprek kijken we met elkaar wat jij met de coaching wilt bereiken. En maken we een plan van aanpak. We stellen een concrete coachvraag op die in aan aantal sessies behaald kan worden.

De basis van de coachgesprekken is dat ik je gerichte vragen stel en je soms confronteer. Ik houd je een spiegel voor. Je kan rekenen op een hernieuwd zicht op je werkelijke gedrag, emoties en gedachten. Als het nodig is doen we specifieke oefeningen of geef ik je huiswerk mee. Je krijgt krachtige instrumenten in handen om je gewenste resultaten te bereiken. 

Welke coaching is voor mij?

Op deze site heb ik het over lifecoaching, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteitscoaching . Het geeft een idee van de thematiek die ik vaak tegenkom maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen set aan uitdagingen, vragen, problemen en wensen.  Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Ik probeer je niet in een bestaand stappenplannetje of aanpak te persen. Als we elkaar voor het eerst ontmoeten kijken we samen hoe we e.e.a. het beste aan zouden kunnen pakken. Je hoeft dus vooraf geen keuze te maken voor een bepaald type coaching.

Hoe verder?

coach_Rotterdam

Je stelt doelen die jou motiveren. Mijn coaching helpt je bij het helder krijgen, formuleren en uitstippelen van jouw doelen. Aansluitend bij jouw persoonlijke waarde.

Je stelt prioriteiten en maakt echte keuzes. Mijn coaching reikt je inzichten en tools aan om prioriteiten te stellen & keuzes te maken. Om zo zakelijk en privé succesvoller te zijn. 

Je hebt focus & balans. Als spiegel, klankbord en vertrouwenspersoon in één, help ik je gericht actie te ondernemen om te komen bij wat je wilt oogsten.

Investeren in jezelf is de beste investering die jij in jouw leven kunt doen.

Door bewuster in het leven te staan maak je er gewoon meer van. Innerlijk leiderschap helpt je om te leven vanuit jouw kern: je levensmissie en je persoonlijke waarden. Door te doorzien hoe jij invloed kunt uitoefenen op hoe jij je voelt en hoe je situaties ervaart, kun je er veel effectiever mee omgaan.

Verder Lezen: